ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Στην MP ILLUMINATION -από το 1973- σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και παράγουμε φωτιστικά σώματα αρχιτεκτονικού φωτισμού για τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και τους αναδόχους έργων για την ενσωμάτωση αυτών των φωτιστικών σε οικιστικά, εμπορικά και επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Η MP ILLUMINATION – ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ειδικεύεται στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και την παραγωγή φωτιστικών αρχιτεκτονικού φωτισμού και συστήματα φωτισμού για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Έχοντας έδρα στην Αθήνα στην περιοχή του Σκαραμαγκά από το έτος 1973, η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας έγκειται στην άριστη γνώση και πείρα της τεχνολογίας φωτισμού, στη χρήση υψηλής τεχνολογίας απόδοσης και προτύπων ασφαλείας, καθώς και στη σύγχρονη αισθητική σχεδιασμού.

Η MP ILLUMINATION διαθέτει το φάσμα των προϊόντων, την εμπειρία και τη γνώση ώστε να καλύπτει τις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες του έργου σας. Η ευρεία σειρά των προϊόντων προορίζεται για σπίτια και ξενοδοχεία, γραφεία και κτίρια, νοσοκομεία, αεροδρόμια,  και για εξωτερικούς πράσινους χώρους, είτε μικρής είτε μεγάλης ανάπτυξης έργου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των ετών, στην MP ILLUMINATION αναπτύχθηκε in-house τμήμα σχεδιασμού, R&D, ελέγχου ποιότητας, δοκιμών και διαδικασιών παραγωγής. Τα φωτιστικά σώματα κατασκευάζονται, ελέγχονται και δοκιμάζονται σύμφωνα με το γενικό πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορά στα εξαρτήματα φωτισμού EN-60598 και φέρουν το σήμα CE στο σώμα και τη συσκευασία τους. Οι δοκιμές για την ασφάλεια των φωτιστικών σωμάτων  πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια δοκιμών του ΕΛΟΤ. Επιπλέον, MP ILLUMINATION είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 από την DQS Γερμανίας για το σύστημα διαχείρισης  ποιότητας διαδικασιών και εσωτερικής οργάνωσης διαδικασιών. Επιπροσθέτως, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα υπηρεσιών OEM για παραγωγή φωτιστικών ειδικού φωτισμού σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Η MP ILLUMINATION προωθεί την οικολογική συνείδηση και επενδύει σε τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας. Η MP είναι μέτοχος της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ Α.Ε., ένα σύγχρονο συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών, λαμπτήρων και μικροσυσκευών εγκεκριμένο από το ΥΠΕΚΑ.

Η εταιρεία, τα κεντρικά γραφεία, ο εκθεσιακός χώρος  και το εργοστάσιο βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Σκαραμαγκά, πολύ κοντά στα ναυπηγεία, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν 7,000 m².

MP ILLUMINATION φέτος στοχεύει στο να αναπτύξει  νέες συλλογές προϊόντων και την προώθηση τους στις διεθνείς αγορές, όπως επίσης και στην έκδοση του νέου έντυπου κατάλογου προϊόντων 2015-2016.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ download